Møt meg på kvinnehelseseminar på Klinikk for Alle Majorstuen torsdag 17. september!

For andre gang arrangerer Klinikk for Alle Majorstuen gratis kvinnehelseseminar for alle gravide og nybakte mødre.

Torsdag 17. september kl.19, altså denne uken, får dere muligheten til å møte dyktige personer innen kvinnehelse, fødselsforberedelser, amming, ergonomi, trening, fysioterapi, osteopati med flere. 


Foto: Merete Odland

En hel kveld med foredrag, spennende temaer, og muligheter til å stille spørsmål om akkurat det du lurer på til riktig person innenfor det fagfeltet de brenner for. 

Arrangør og pådriver for kvelden er flinke Mona Valsat Elsness som er utdannet fysioterapeut, osteopat og personlig trener. Hun fulgte meg tett opp gjennom graviditeten og etter at Leo ble født, og jeg vil anbefale alle å kikke innom hennes utrolig spennende nettside Femalewellness.no.

Jeg er så heldig at jeg får være med på kvelden for å svare på spørsmål rundt trening under og etter graviditet og fødsel, i tillegg får dere som deltar et godt tilbud på mammatreningen jeg holder på Fornebu!

Les mer om Klinikk for Alle Majorstuen HER, og les mer om seminaret på torsdag HER.

Vi sees!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits