Sjekk ut timeplanen for treningshelgen på Kragerø Resort & spa!

Siste helgen i oktober arrangerer vi i Bratrening og Sunn&Sprek igjen trenings- og velværehelg på Kragerø Resort & spa. En hel helg med trening, velvære, avslapning og god mat i fokus. 

Dette er den niende helgen vi tilbyr treningstimer for enhver smak, og nå ligger timeplanen for helgen 30. oktober- 1. november ute på nettsidene til hotellet. Her finner dere også praktisk informasjon om priser, rom, måltider og hotellets tilbud. Booking til høstens deiligste og mest sporty helg gjør dere HER.

Jeg skal være instruktør på tre treningsøkter, både utendørs bootcamp og styrke, og styrketime innendørs. Dette er timer vi har hatt flere ganger i løpet av de forrige helgene, og det er alltid gøy å få lov til å trene med de spreke deltakerne. 

Sjekk ut hele timeplanen HER.

Forrige helg vi arrangerte var i mai, og vi hadde supert utetreningsvær på begge uteøktene vi kjørte. Les mer og se bilder HER. Og les om de forrige åtte helgene våre HER

Disse helgene  er noe jeg gleder meg til i lang tid, også denne gangen blir det deilig å få en hel helg med gode kolleger, spreke deltakere, og ikke minst masse trening.

Sjekk ut bildene under for å se at dette er noe du bør få med deg! 

Påmelding er fortsatt mulig, det er fremdeles noen ledige plasser til høstens treningshelg.

Meld deg og en god venninne/søster/kollega/kjæreste/datter/mor på ved å klikke HER!

Jeg gleder meg til å trene sammen med DERE!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits