Tips til faglig påfyll og nye kurs?

Som alle andre utdannelser og fagfelt er trening og livsstil konstant i utvikling, og som muskelfysiolog og personlig trener er det viktig å holde følge med denne utviklingen. Ikke bare for å lære nye øvelser og konsepter i praksis, men også for å fylle på med faglig kunnskap og få både inspirasjon og motivasjon til å fortsette å jobbe innenfor feltet. 

Jeg er veldig glad i, og synes det er viktig å lese seg opp på nye studier som publiseres i anerkjente tidskrifter, samtidig som jeg ofte frisker opp gammel kunnskap fra mitt egne lille fag-bibliotek. Kunnskap er viktig for å forstå, men hjelper meg også med å finne nye problemstillinger og nye spennende innfallsvinkler til innlegg her på bloggen, og under planlegging av nye treningsøkter.

Nå er det en stund siden jeg har vært på et skikkelig kurs, eller fagsamling, og jeg kjenner at det er på tide å utfordre meg selv i forhold til både teori og praksis. Etter å ha sjekket ut en rekke kurs og anledninger for faglig påfyll håper jeg noen har noe å anbefale.

Hvilke kurs/fagsamlinger kan dere anbefale, eller kanskje skal på denne høsten? 

Temaene jeg ønsker å kurses i er mange, så her er det bare å rope ut om dere vet om et skikkelig interessant kurs i Oslo-området i oktober eller november!

Noen forslag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits