8 økter igjen av høstens mammatrening! SUPERTILBUD

Lyst på en god treningsvane, motivasjon til egentrening, og god stemning hver mandag ut november?

Denne høstens mammatrening har virkelig nådd nye høyder, og deltakerne som er med på utetrening i all slags vær er rett og slett supersporty. Jeg er veldig imponert over innsatsen på hver eneste treningsøkt, og særlig denne ukens bakkeløp. 

Kondisjon utendørs er noe mange kvier seg for å trene alene, både fordi man sliter med å motivere seg selv til å komme seg ut på joggetur, men også fordi det å presse seg selv skikkelig kan sitte langt inne. Nettopp derfor var mandagens mammatrening viet til kondisjon og bakkeløp på Storøya!

Med fokus på høy hastighet både oppover og nedover fikk mammaene utfordret seg både fysisk og mentalt. Her var det korte pauser, et snev av konkurranseinstinkt, og ikke minst skikkelig god stemning (hvertfall etterpå). 


En haug av blide og fornøyde mødre etter mandagens økt i deilig høstvær.

8 økter- spar 300 kr!

Høstens mammatrening kjøres ut november (med online-trening/oppfølging på planen i desember og januar. Dette lanseres snart!). Det er altså 8 treningsøkter igjen, uavhengig av vær og temperatur. 

Unn deg selv 2 måneders trening med store sjanser for å ende opp med gode treningsvaner og motivasjon til å fortsette resten av mammapermisjonen, og bli med oss på trening på Fornebu ut november. 

SUPERTILBUD på treningen om du melder deg på innen søndag 11.oktober:

⇒8 økter til prisen av 6 økter, kun 900 kr (spar 300 kr)⇐

!Dette er et tilbud ingen kan gå glipp av!

Mammatreningen passer for alle mødre og fedre, 6 uker etter fødsel. Treningsøvelsene tilpasses ved behov. 

Påmelding til hh@kunnskapsriktrening.com

-Følg @kunnskapsriktrening på Instagram for å se flere bilder av tidligere treningsøkter-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits