Endelig har Tufteparken kommet til Fornebu!

For en hyggelig overraskelse å få på trilleturen på onsdag ettermiddag!

Tufteparken har annonsert at de kommer til å lage en park her ute på Fornebu, ved Fornebuporten, men jeg hadde ikke fått med meg at den allerede var kommet. Jeg regner hvertfall med at det er Tufteparken siden de stativene som har kommet er prikk like de som er i andre Tufteparker jeg har trent i. 

Enkelt forklart er Tufteparken en lekeplass for voksne der man bruker kroppsvekt og enkle stativer til å trene styrke, balanse, koordinasjon og bevegelighet. Denne treningsformen kalles Calisthenics, og har blitt svært populær de siste årene. 

Armgang er en morsom øvelse som mange sikkert husker å ha gjort da de var barn. Jeg husker selv hvor lett det var å klatre rundt i slike stativer på barneskolen, men som voksen er blir det en skikkelig treningsøkt!


Dips og mageøvelsen L-sit er utfordrende for armer, kjerne, holdning og forside lår (L-sit), og kan utføres på dette stativet som for eksempel et supersett med 5x5 repetisjoner og serier. 


Fordi det ikke er satt opp stativer til for eksempel opptrekk mot stang, noe som gjør det mulig med enda flere øvelser fikk jeg trent litt på håndstående mellom pull ups-seriene. 

Om dette ikke er Tufteparkens stativer er det uansett en super park for å trene utendørs. Stativene kan også fungere som oppheng til slynge, og det er mulig å henge opp en strikk som kan hjelpe med for eksempel pull ups. 

Les mer om min test av Tufteparken på St. Hanshaugen HER.


I går fikk jeg kjørt en god treningsøkt sammen med kollega i Sunn&Sprek Cathrine (@cathrineborchsenius), video av økten her og på Instagram hos @sunnogsprekno!

video:tufte med helene small

I løpet av noen dager kommer det datoer for Bootcamp-Fornebu, trening på kveldstid utendørs på Fornebu! Er du interessert i å være med?

Send mail til hh@kunnskapsriktrening.com for å sikre deg plass.

-God fredag alle sammen-

2 kommentarer

Cijm

09.10.2015 kl.09:05

Lyst på en "tuftepark" i hagen ;-)

KunnskapsrikTrening

21.10.2015 kl.18:50

Cijm: Jeg også! Finnes en variant som er mindre og mer kompakt, tror den heter iCube :)

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits