GRATISTRENING for alle på torsdag!

Denne uken kjører jeg igjen gratistrening for alle som vil være med på en skikkelig god økt i det fine høstværet. 

Denne høsten har jeg ledet gratis gruppetrening omtrent annen hver uke i samarbeid med Fornebu Senter. Treningsøktene er lagt til dagtid slik at alle som er hjemme i mamma/pappa-permisjon kan få mulighet til å trene med vogn, men økten passer også for alle andre!

Treningsøktene gir deg en kombinasjon av ulike typer trening, og denne ukens økt kommer til å by på øvelser for styrke, utholdenhet, spenst, bevegelighet og koordinasjon. Øvelsene utføres med kroppsvekt, og noen med treningsstrikker, og vi bruker både benker og sykkelstativ for å få trent hele kroppen i løpet av 45 minutter. 

Økten tilpasses din form og dine treningserfaringer (6 uker etter fødsel for nybakte mødre). Les mer om mammatreningen jeg tilbyr i Nansenparken hver mandag HER


Alt du trenger å gjøre for å delta er å møte opp med gode treningsklær, drikkeflaske, og gjerne en treningsmatte! Les om de andre øktene vi har kjørt HER.

Få med deg venner og kjente, kolleger, familie, vogn, eller kom alene, jeg gleder meg til å trene sammen med dere!

Torsdag 15. oktober klokken 10.30 foran Fornebu Senter, oppmøte på torget ved Kaffebrenneriet. 

Denne uken har forresten Fornebu Senter 1. års dag, og dette feires med blant annet et stort ballongslipp med massevis av premier senere på kvelden samme dag som vi kjører trening. Er du ekstra heldig kan du vinne personlig trening med meg!

Møt meg på stand på torsdag inne på senteret fra kl.15.00.

Jeg gleder meg til trening på torsdag! Håper vi sees⇑⇑

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits