Rabattkode til dere fra Mammatrend.no!

Gravid eller ammende mamma?

I våres var jeg nybakt mamma, og synes jeg manglet en god sports-bh som også fungerte som amme-bh, jeg skjønte ikke hvorfor dette ikke ble solgt overalt og synes det ble mye styr med vanlig sports-bh. 

Heldigvis tok nettbutikken Mammatrend.no kontakt, og jeg fikk teste to supre amme-sportsbher som jeg har brukt utrolig mye, både på trening og ellers. Om det er en ting jeg vil anbefale absolutt alle mammaer som ønsker å være aktive i barseltiden er det nettopp en sports-bh med ammefunksjon.

Les mer om min test HER.

Nå ønsker Mammatrend å gi alle mine lesere, og spesielt alle de spreke mødrene som er med på mammatreningen hver mandag en rabatt på hele nettbutikken! Her finner dere ammeklær, undertøy, badedrakter, ammeinnlegg, og mye annet. 

⇒Bruker du rabattkoden UTETRENING får du 10% rabatt et kjøp hos Mammatrend.no

Jeg er klar for gratis utetrening utenfor Fornebu Senter i dag klokken 10.30, sees vi?

Ha en fin torsdagsmorgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits