GRATIS utetrening på torsdag!

Denne uken er det igjen klart for utetrening foran Fornebu Senter, og jeg gleder meg til treningsøkten i morgen (onsdag)!

Treningsøkten varer i 45 minutter, og byr på utfordringer for hele kroppen slik at absolutt alle kan være med. 

Vi jobber med øvelser for styrke, utholdenhet, spenst og bevegelighet, med kroppsvekt, benker og treningsstrikker som utstyr. Dette er øvelser som er kjente for veldig mange, og flere av utfordringene har vi vært gjennom på mammatreningen jeg kjører hver mandag i Nansenparken. 

Les mer om mammatreningen som holdes hver uke ut november HER.

Effektivt, enkelt og motiverende!

Planen er allerede klar for torsdagsøkten, og jeg kan avsløre at dere får jobbe med både sprint og spenst i løpet av økten. 

Utetreningsøktene er lagt opp med effektive øvelser, både individuelt arbeid og arbeid i par, og som regel med en tøff finale der pulsen øker helt frem til siste sekund. 

Med slike øvelser blir det rom for individuelle tilpasninger og veiledning, noe som gjør at økten passer for absolutt alle!

Ta med deg kollegaer, venninner, barselgruppen, familie, barnevognen, naboen, og alle andre du møter på veien.

Jeg gleder meg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits