Stemingsrapport fra treningshelg i Kragerø!

FOR en bra dag!
Vi er på plass på Kragerø Resort & spa for niende gang, og timeplanen for treningshelgen er fullstappet med treningsøkter.

Lørdagen startet med morgenyoga med Trine, utfordrende for min stive kropp og en god start på en aktiv dag.

Med lang hotellfrokost etter yogaøkten var jeg superklar for utendørs bootcamp, og det var jammen meg en haug av spreke damer og menn også!

Vi starter bootcampen med oppvarming bort til bakken som skulle spille en stor rolle i første delen av økten.

Bakkeløp, styrkeøvelser i bakken og pause-øvelser for de som ble først ferdig med oppgavene!

Med utholdenhetsdelen bak oss fikk deltakerne brynet seg på ulike styrkeøvelser i par, og hele økten ble selvsagt avsluttet med en FINALE (forklares mer i et senere innlegg).

Jeg er helt over meg av motivasjon og treningsglede etter denne økten. Det er så utrolig gøy at så mange ville være med å trene med meg, og ikke minst kjørte på alt de kunne helt til siste slutt!

Etter bootcampen var det klart for spa, selvfølgelig med planlegging av styrkeøkten senere på ettermiddagen.

Ingenting er mer avslappende enn lave skuldre, glovarmt fotbad og tid til å tenke. Spa-avdelingen her i Kragerø anbefales!

Sponset treningstights og topp fra Moods of Norway.

Med noen timer ledig fikk vi filmet spennende hjemmetreningsøkter både med og uten treningsstrikker til Sunn&sprek.

Siste filmen tok for seg pushups, og etter noen runder ble det litt for tungt for meg å posere i pushups-stilling på bilde etterpå.

Som avslutning på en skikkelig vellykket dag kjørte jeg en effektiv styrkeøkt utendørs med fokus på hele kroppen. Som ble etterfulgt av pilates med stretching med flinke Vibeke med bloggen Vibekesliv.

Flere bilder kommer!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits