Nok en suksess! Bilder fra hele treningshelgen i Kragerø

Tre spreke, men avslappende dager sammen med over 100 hyggelige deltakere og flinke kollegaer fra Sunn&Spek på Kragerø Resort og Spa er over.

Høstens høydepunkt, uten tvil, og dessverre alltid over før man vet ordet av det. Jeg gleder meg allerede til neste treningshelg, som forhåpentligvis blir på nyåret!


Foto: Svein Brimi, @brimifood

Denne helgen har timeplanen bestått av treningstimer med yoga, pilates, stretching, cardio energy, bootcamp og styrke. Jeg har som vanlig deltatt på både yoga og pilates, fordi det er trening jeg ellers aldri tar meg tid til. Ja, jeg vet at det ikke holder å gjøre dette så sjelden..Vibeke er en superflink og erfaren pilates- og yogainstruktør, og og denne gangen fikk hun også vært med på yogatimene til Trine. 

Og har selv vært instruktør på både styrke- og bootcamp-øktene, som selvfølgelig ble kjørt utendørs!Bootcampen kan dere leser mer om, og se bilder flere fra HER.

Styrketrening i mørket!

Styrkeøkten på lørdagsettermiddag ble også holdt utendørs, da fikk vi varmet opp med trappeløp, og brukt benker til styrkeøvelser som dips og bulgarske utfall. Her fikk gjengen kjørt seg skikkelig med styrkesirkler med jobb i 50 sekunder, 40 sekunder og 30 sekunder per runde. 

Med pilates i kroppen var jeg klar for styrketrening utendørs i sola på søndag. 1. november og varmt vær, det er bare å utnytte!

Økten ble startet med ulike hopp i trapp der spensten fikk utfordret seg skikkelig. Deretter var det klart for underkropp med minibands, der deltakerne jobbet parvis med ulike øvelser i supersett. 


Overkroppen fikk også kjørt seg med øvelser som pushups, tricepspress, planke med rotasjon og skulderpushups. 

Som avsluttende finale ble både puls, spenst, styrke og bevegelighet utfordret seg. Høye kneløft og bakspark annenhver 20 sekunders intervall, totalt åtte runder. Dette kjennes helt garantert!

Foto: Svein Brimi, @brimifood

Helgen har også bestått av mye god mat både til frokost, lunsj og middag, og det bugnende kakebordet er alltid like fristende!

Tusen takk for en super helg alle deltakere og alle flotte kolleger! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits