Påmeldingen til ukens POP UP Bootcamp er åpen!

Lyst til å være med på en skikkelig tøff, motiverende og sosial treningsøkt på torsdag?

Bli med på gratis POP UP Bootcamp med meg og mange andre spreke damer og menn klokken 19.30 her på Fornebu. 

Takket være Smartfish og Sunn&Sprek har jeg mulighet til å invitere alle som vil til utetrening fire torsdager fremover. Forrige ukes bootcamp ble en stor suksess, og en hel gjeng sprekinger var med på en times tøff trening for hele kroppen. Påmeldingen til torsdagens bootcamp er åpen, og her får du også se oppmøtested (forskjellig sted på Fornebu hver uke). 

Finn eventen POP UP Bootcamp med Sunn&Sprek på facebook (søk meg eller Kunnskapsriktrening opp om du ikke finner den), meld deg på og del den med venner og kjente. Alle er velkomne, og treningen tilpasses til hver enkelt. 


Forrige ukes økt startet med parøvelser med sprint og gående planke etter oppvarming. 


Styrkedelen inneholdt blant annet pushups, spenst, dips, knebøy og selvfølgelig en finale på slutten. 

Jeg gleder meg til å trene med DERE torsdag den 12. november, og det beste av alt er at dere får treningsøktene helt gratis!

Sees vi?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits