Bli med på en RÅ treningssøndag!

Har du lyst til å få trent hele kroppen skikkelig godt sammen med andre sprekinger, få gode tilbud på treningsklær og ha muligheten til å stille spørsmål om trening og kosthold? Alt dette får dere muligheten til på søndag 15.november, og det før lunsj!

Sammen med Camilla Røhn fra RÅ-trening har vi planlagt to tøffe treningsøkter med fokus på effektiv, utfordrende og ikke minst morsom trening for hele kroppen. 

Når: 15. november kl.09.30-11.30!
Hvor: I gymsalen på Readyhuset v/gressbanen.Stasjonsveien 24. Det er parkeringsmuligheter rett utenfor Readyhuset.

kl. 09:30 ? 10:20 RÅ bootcamp, passer alle uansett form.
Kl.10:20 ? 10:30 Pause
Kl. 10:30 ? 11:00 Core++
Kl. 11:00 ? 11:30 Spørsmål og svar om trening

Camilla Røhn driver Rå trening, og holder bootcamp, pt-timer, bedriftstrening, barnetrening. Hun er utdannet personlig trener fra Norges Idrettshøgskole.

Helene Høimyr driver bloggen Kunnskapsriktrening, og holder mammatrening og bootcamp utendørs ukentlig på Fornebu, og er instruktør og skribent hos Sunn&Sprek. Hun er utdannet muskelfysiolog fra UIO, personlig trener og kostveileder fra NIH, og ønsker å gjøre trening enkelt og effektivt for absolutt alle.

Vi starter søndagen med en skikkelig RÅ bootcamp som passer for absolutt alle uansett form.
Etter en liten pause jobber vi med core, og andre muskler skal også få rørt på seg. Treningsøktene byr på utfordringer for både kvinner og menn :)

Etter treningsøktene får dere mulighet til å sikre dere nye treningsklær fra Compressport og Garneau til rabattert pris. Det blir anledning til å stille spørsmål om trening og kosthold til Helene og Camilla i plenum eller 1-1 om dere ønsker det.

Pris per person: 250 kr, faktura sendes i etterkant.

Møt opp i god tid, husk å ta med drikkeflaske og innesko.

Håper du vil være med på en aktiv og lærerrik søndag sammen med oss.

Ta med en venn, nabo eller kjæreste ,og del gjerne eventen på Facebook.
Aldersgrense 16 år!
Vi gleder oss til søndag 15 november, og håper vi ser deg!

Meld deg på HER!

Stort smil fra Helene og Camilla

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits