Mammatreningen fortsetter selvsagt i 2016!

Hva skjer med mammatreningen etter nyttår? Mange har spurt meg om dette, og jeg kan med stor glede fortelle at mammatreningen med meg fortsetter selvsagt i 2016. 

Etter to sesonger med ukentlige utetreninger for nybakte mødre her ute på Fornebu gleder jeg meg til å fortsette etter nyttår igjen.

Det er 3 økter igjen av årets sesong, så om du ønsker å bli med allerede nå er det bare å sende en mail til hh@kunnskapsriktrening.com. Disse tre øktene kjøres på mandager kl.10.30-11.15 ut november, oppmøte på Festplassen i Nansenparken. 

Mammatrening for ALLE!

Treningsøktene i 2016 kommer selvsagt til å holdes utendørs, uansett vær. De vil tilpasses etter behov og vil passe for alle mødre som er hjemme i permisjon, eller som har mulighet til å trene på dagtid uten barn. Babyen må være 6 uker gammel, og jeg anbefaler alle å ha sjekket både magemuskler og bekkenbunnsmuskulatur før oppstart (dette er ikke et krav, men mange kjenner seg tryggere på å starte med trening igjen om dette er gjort). 

Treningsøktene kjøres på dagtid på mandager, tidspunkt kommer! Oppmøte på Festplassen i Nansenparken. 

Oppstart håper jeg blir så tidlig som mulig etter januar, dette kommer an på vinteren og føret i parken. 

To nivåer

Mammatreningen i 2016 vil deles opp i to nivåer, dette for at dere som deltakere får trent i en gruppe med mødre på samme treningsnivå og/eller alder på babyen. Du velger selv hvilket nivå du ønsker å delta på.

Det vil altså kjøres to påfølgende grupper med trening, om det er nok påmeldte til hver av gruppene. 

Nivå 1:

Baby fra 6 uker-4 mnd, eller mor som ønsker å bruke mammatreningen til å komme i gang med trening, bygge opp formen igjen og ønsker ekstra veiledning under treningen. 

Nivå 2:

Baby fra 4 mnd og oppover. Mor som er vant til å trene fra før graviditet, under graviditet og har gjerne startet opp med trening på egen hånd før deltakelse på mammatreningen. 

Begge nivåer blir selvsagt tett fulgt opp og veiledet underveis. Og det er mulig å teste ut ett nivå for så å bytte etter en periode til neste nivå.

Klippekort og månedspris!

Det vil også denne sesongen bli tilbudt både klippekort og månedspris på trening, og drop-in er mulig ved avtale på mail. 

Les mer om de ulike utetreningsmulighetene med meg HER.

Les mer om trening og graviditet, og trening etter fødsel

Følg med for informasjon om oppstart, tider og andre spreke nyheter fremover!

Send meg gjerne en mail på hh@kunnskapsriktrening.com.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits