Bli med på årets aktive julekalender!

Vi nærmer oss desember, og julekalendere i alle former og prisklasser er tema i mange familier. Etter å ha hatt min egen aktive julekalender der pepperkaker med aktiviteter skrevet med melisglasur er det på tide å dele dette med dere!

Hver dag i desember legges det ut øvelser, utfordringer og andre nyttige treningstips på Facebook, noe som gir dere det lille sparket som trengs for å være aktiv hver dag. De aller fleste aktivitetene kan gjøres helt uten utstyr, eller med enkle treningsstrikker og kettlebells (her kan dere bruke andre tunge ting). 

Årets julekalender blir en skikkelig aktiv oppladning til 2016, så derfor holder vi på hele desember, helt frem til nyttårsaften. 

Julekalenderen er selvfølgelig helt gratis, og jeg håper dere inviterer venner og kjente med på en aktiv desember sammen med meg. 

Meld dere på en aktiv julekalender HER, og gjør dere klare til første luke som åpnes om en uke!

Vi sees!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits