Nettmøte om trening og kosthold på Aftenposten-Sprek kl.11.00 i dag!

Har du spørsmål om trening og kosthold?

I dag mellom kl.11 og 13 svarer Cathrine Borchsenius og jeg live på deres innsendte spørsmål rundt temaene trening og kosthold. 

Klikk dere inn HER for å stille oss spørsmål allerede nå!

Foto: Svein Brimi, @brimifood

Superundertøyet er sponset av Moods Of Norway. 


Vi snakkes!

3 kommentarer

Stine Elize

25.11.2015 kl.10:33

Der skal jeg følge med! :)

KunnskapsrikTrening

26.11.2015 kl.15:05

Stine Elize: Håper du fikk noen tips og triks fra nettmøtet i går :) :)

S

28.11.2015 kl.17:05

Hei. Jeg er en 33 år gammel jente.som er ganske tynn med noe magefett etter 4 bsrnefødsler. Ønsker å bygge opp muskler i bena. Er ganske tynn. Har tilgang til styrkerom og trener bungee 1 gang i uka. I styrkerommet har jeg trent helkroppstrening 1 gang i uka. Hvordan mener du jeg skal trene for å bygge opp lårmuskler og elllers andre muskler. Jeg spiser lavkarbo og spiser mye protein etter hver trening. Trener også tabata intervaller en gang i uka. Dvs har trening3 ganger i uka. 1 time hver gang. Hvordan ville du ha satt opp treningen? Skal trene samme program i noen mnd før jeg bytter.

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits