Den aktive julekalenderen er snart i gang!

På tirsdag neste uke er det 1. dag i desember, og luke nummer en åpnes tidlig på morgenen. Da håper jeg alle er klare for å teste ut øvelsene og utfordringene som publiseres, og det er selvfølgelig helt gratis å delta!

Den siste tiden har jeg planlagt, filmet og testet ut øvelser som kommer til å legges ut på facebook eventen hver eneste dag i hele desember.

Tanken og ønsket med denne aktive julekalenderen er at alle skal utfordre seg selv med aktivitet hver eneste dag i årets siste måned.

Julekalenderen er helt gratis, oppfordrer til aktivitet hver dag og vil med deltakelse gi deg en superaktiv slutt på året!

Øvelsene som skjuler seg bak lukene vil ikke kreve mye utstyr, og de fleste kan utføres med kroppsvekt, en benk, trapp eller stol.

I tillegg vil noen av øvelsene kreve en eller to treningsstrikker, jeg bruker som regel minibands (sponset av Abilica), da to av disse kan festes sammen og fungere i trening av for eksempel rygg. Har du ikke slike strikker kommer du ikke til å angre på å investere i et par før kalenderen starter.

Et par av øvelsene vil kreve at du er utendørs, da det handler om for eksempel bakkeløp eller liknende.

Påmeldig til julekalenderen er på Facebook, dere finner den på Kunnskapsriktrenings facebookside!

Bli med på en aktiv desember, og ha en god helg så lenge!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits