Aktiv julekalender: 7. desember

Mandag og ny luke i julekalenderen!

Dagens to øvelser gjør deg både spenstig og sterk i underkroppen, her får både lår, rumpe, legger og kjerne jobbet skikkelig. 

Boxjump + fallhopp ⇒

video:2

  • Boxjump: Finn en benk, trapp eller liknende som ikke er glatt. Hopp opp på benken, og brems/fjær godt når du lander. Hopp eller gå ned igjen og gjenta. Pass på å lande med hele foten innenfor kanten for å unngå stor belastning på akilles. 
  • Fallhopp: Hopp ned fra benken, brems/fjær godt før du hopper rett opp i et nytt spensthopp fra bakken. Et skikkelig fallhopp utføres gjerne med å hoppe videre opp i et nytt boxjump, så om du har en benk eller liknende foran deg når du lander bør du teste dette!
  • Kombiner gjerne begge øvelsene ved å hoppe opp på benken, for så å hoppe ned igjen, og hoppe direkte opp igjen. Jo høyere benken er, jo tyngre blir det. 

Hopp 10-15 hopp av hver eller kombiner, så mange serier du ønsker. 

Husk å følge @kunnskapsriktrening på Instagram og følg med på kalenderen på Facebook.

Tester du ut øvelsene selv kan du gjerne tagge de med #aktivjulekalender og #kunnskapsriktrening for å dele med de andre deltakerne og meg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits