Aktiv julekalender: 18. desember

Klar for å trene på glattisen?

18. desember, og forhåpentligvis har de fleste tilgang til et glatt sted å utføre dagens to øvelser. Enten det er på skøytebanen, på en islagt vanndam som på videoen, på snøen, eller bare på et glatt fortau så anbefaler jeg alle å ha på hansker!

Supermann + bakside lår⇒

video:18
  • Supermann: Stå på i plankeposisjon på knærne med hendene rett under skuldrene. Strake armer, og skuldrene godt på plass (ikke heng ned i midten). Skyv hendene fremover på isen mens du holder kroppen strak og rumpa i samme linje som lår og rygg. Stopp og trekk hendene tilbake til utgangsposisjon der du kjenner at det blir for tungt for ryggen. 
  • Opptrekk for bakside lår: Ligg på ryggen med hælene i underlaget. Løft rumpa opp og rett ut i hofteleddet mens du trekker hælene inn mot rumpa. Brems rolig tilbake. 

Test ut øvelsene, og utfør 10x3 av hver! 

Begge disse øvelsene fikk dere prøvd dere på i luke 6 med skateboardtreningen, og de kan også utføres i slynge, med catslides/ullsokker på hender og føtter, en barnevogn, eller med et magehjul som på videoen under. 

video:magehjul

Husk å følge @kunnskapsriktrening på Instagram og følg med på kalenderen på Facebook.

Tester du ut øvelsene selv kan du gjerne tagge de med #aktivjulekalender og #kunnskapsriktrening for å dele med de andre deltakerne og meg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Snart sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med ELlixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits