Pulsmåler på håndleddet med nye Polar A360!

/Sponset produkt/

Nye Polar A360 er storesøsteren til aktivitetsbåndet Polar Loop, og har oppgradert seg kraftig med supersmart pulsmåling på håndleddet.

Som et aktivitetsbånd med klokke og nå pulsmåler er dette en enkel måte å få kontroll på hvor mye eller hvor lite aktiv man er i løpet av en dag. Klokka registrerer bevegelser, og nå i tillegg aktivitet ut fra puls. Den er vanntett (men ikke helt optimal på pulsmåling i vann på grunn av at det brukes optisk lys), gir deg "støt" når det er på tide å bevege seg, og kan synkroniseres med både app og nettdagboken Polar Flow. 


Klokka kommer i ulike farger og størrelser på selve båndet.

Dette var akkurat det jeg savnet da jeg testet ut begge Polar Loop-versjonene, både fordi jeg ikke fikk "uttelling" for trilleturer der hånda holder i barnevognen, og fordi jeg ikke har behovet for å bruke pulsbelte under en styrkeøkt. 

Med Polar A360 har man alltid muligheten til å måle pulsen, og med den enkle touch-skjermen er det bare å finne frem til den aktiviteten man ønsker å registrere. Se videoen under der jeg viser hvor enkel klokka fungerer⇒

video:polara360

 

Nå har jeg testet Polar A360 i 14 dager, og jeg er veldig fornøyd så langt!

Klokka har blitt ladet to ganger allerede, til tross for at produktdetaljene sier at batteriet varer i ca 14 dager inkludert pulsmåling en periode hver dag. Nå i starten blir det litt ekstra bruk av skjermen og sjekking av aktivitet, så det er nok helt normalt med oftere lading. 

En liten detalj jeg la merke til første natten jeg brukte klokka var at den lyser opp så raskt håndleddet beveger seg, veldig fint på dagen da skjermen er lett å lese i dagslys, men veldig irriterende om natten! Dette håper jeg oppdateres og løses etterhvert. 

Polar A360 kan ikke erstatte en klassisk GPS- og pulsklokke, men er et veldig godt verktøy for å loggføre hverdagsaktivitet, søvn og stillesitting. Nå venter jeg bare på at det kommer en modell med GPS også! 

Les mer om Polar A360.

Er dette årets julegave? Ja, det tror jeg!


5 kommentarer

Siri

07.03.2016 kl.16:23

Vet du når denne vil komme med gps?

Vil det bli til nest år?

KunnskapsrikTrening

07.03.2016 kl.18:44

Siri: Hei! Jeg vet ikke om det er planer om å lage denne klokka med GPS, men jeg håper dette kommer!

Elena

07.04.2016 kl.17:28

Kjøpte en slik i dag. Da sa de den hadde GPS... Nå skjønner jeg den ikke har det... Hm

KunnskapsrikTrening

08.04.2016 kl.07:29

Så rart! Da burde du bytte den kanskje?

Hanna

21.05.2016 kl.16:53

Jeg kjøpte denne i vinter, og da hadde Polar oppdatert software med en "ikke forstyrr" funksjon som du kan sette på før du legger deg, eller legge inn i Polar flow at det automatisk skrus på og av fra f.eks. kl. 23-07, tommel opp for det! Men det har du sikkert fått med deg :-)

Jeg tviler på at denne kommer med GPS, da det i hovedsak er en aktivitetsmåler og ikke pulsklokke. Jeg har Polar M400 i tillegg, som har GPS, så jeg bruker den som oftest på trening, og A360 til hverdags. Men bruker A360 på trening noen ganger og, også er det kjekt at den kan pares med pulsbelte hvis jeg vil, selv om jeg opplever at målingen på håndleddet er ganske så nøyaktig. Alt i alt, elsker jeg denne klokka!

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits