Sprek og urban med Johaug på trening!

/Sponsede treningsklær/

Skikkelig spreke, urbane og ikke minst funksjonelle treningsklær fra skistjerna Therese Johaug ble hentet på posten forrige uke, og jeg er utrolig glad for å få lov til å teste disse rykende ferske nyhetene. 

To tightser og en super jakke!

Denne uken lanseres to forskjellige treningstightser med kompressjon-egenskaper i Medium og Heavy, laget av Sport Lycra og ikke gjennomsiktige (jeg har utført markløfttesten)! 

Jeg har akkurat fått testet hver tights kjapt, og de er utrolig myke og behagelige å ha på. Tightsen med Heavy compression har reflekser på siden og bak på leggen og passet perfekt på joggetur i minusgrader forrige uke. Dessverre er tightsen akkurat så lav i livet at jeg måtte trekke den opp flere ganger under treningsøkten, men dette kan også ha noe med størrelsen å gjøre. 

Tightsen med Medium compression har svarte detaljer der den andre har reflekser, og er litt tynnere. Denne har jeg testet på styrketrening og utendørs lek, og den satt godt underveis, til og med oppned!


Begge tightsene er svært elastiske, noe som gjør at man kan bevege seg i alle mulige aktiviteter. De har ingen irriterende eller gnagende sømmer, og de er passe i lengden til min høyde. De kunne vært noe høyere i livet, men dette er nok smak og behag. 

Kamuflert treningsjakke!

I tillegg har jeg fått teste Shell Jacket som er en løpe-/langrenns-/utejakke i vanntett softshell. 

Jakken har et avslappet og urbant design med kule detaljer som gult for, og mønster på hette og skuldre. Jakken har to lommer foran og hull til tomlene. 

Jakken er veldig god å ha på under både tur og utetrening, og ser ikke ut som en klassisk løpejakke. Denne kommer jeg garantert til å bruke mye!

Med både treningstights og jakke er jeg klar for enda mer utetrening i romjulen og i 2016. Men først skal vi trene oss gjennom den aktive julekalenderen sammen!

Takk til Active Brands for årets kuleste treningsklær fra Johaug!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits