Bilder fra en sprek helg i Kragerø!

FOR en sprek og herlig helg vi i Sunn&Sprek har hatt!

For 10. gang har vi arrangert trenings- og velværehelg på flotte Kragerø Resort og Spa, og sammen med en gjeng sporty deltakere har vi trent både ute og inne fredag, lørdag og søndag. Team Sunn&Sprek gir deg webtrening, kostholdsplaner og personlig oppfølging på nett, og arrangerer blant annet disse treningshelgene flere ganger i året. Les mer HER.

Treningshelgene passer for alle, og gir deg muligheten til å delta på så mange, eller få treningsøkter du ønsker. Det anbefales å teste ut det flotte spa-anlegget mellom øktene.

Her får dere se noen utvalgte bilder fra helgen. Bli både motivert og inspirert, og bli med oss på treningshelg i overgangen oktober/november!

Slitne og fornøyde deltakere på helgens siste utfordrende bootcamp. 

Sjekk ut videosnutten fra denne og de andre timene på Instagram, @sunnogsprekno og @kunnskapsriktrening.Herlig innsats på utendørs bootcamp både lørdag og søndag!

Trappeløp, trappehopp og andre utfordrende øvelser for hele kroppen.

Frokosten på Kragerø Resort & spa er herlig!

Innendørs trening med flinke Isabel.

Yoga og pilates med Anne Siri.

Smartfish næringsdrikker til de spreke deltakerne, og boka "Tren deg sprek og spis deg slank" til nye medlemmer hos Sunn&Sprek.no.Fristende smoothie mellom timene på lørdag ga oss energi til å fortsette den spreke helgen!

Les mer om og se bilder fra de andre helgene vi har arrangert HER. Og bli med oss på neste treningshelg!

God søndag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits