Endelig åpner Elixia Fornebu!

Hurra!

Mandag 29. februar åpner ENEDLIG Elixia Fornebu. Dette har vi ventet lenge på, og jeg er helt sikker på at det kommer til å være stor pågang på det splitter nye treningsstudioet allerede fra første dag. 


Timeplanen er allerede publisert, og jeg håper det kommer enda flere morgentimer for oss som ønsker oss skikkelig effektiv styrketrening før jobb. Per dags dato ser det ut som at Elixia Fornebu skal satse alt på løpetimer, og har valgt bort spinningsal til fordel for en egen løpesone med haugevis av møller. 

"Tidenes råeste løpepark"

For meg har Fornebu allerede tidenes råeste løpepark og muligheter, med det flotte nærmiljøet med så mange variasjonsmuligheter med tanke på løyper, underlag og distanser. Å løpe ute er mitt valg nummer en, og jeg kan faktisk ikke forstå at det å løpe inne på mølle frister mer enn å løpe utendørs. Men, hver sin smak! 


Det jeg gleder meg mest til er de helt nye vektskivene, stengene og resten av styrketreningsutstyret!

Håper det er flere som meg som kommer til å jobbe for at senteret skal åpne tidligere enn kl.10.00 på søndager. Det er jo altfor sent!

Les mer om senteret HER.

Bare 5 dager igjen!
 

 

Én kommentar

Emma

22.03.2016 kl.14:43

Hei hei!

Ville bare takke for alle gode tips og ideer jeg har fått fra bloggen din.

Gleder meg til å følge deg videre å se hva som kommer☺

Ta gjerne en tur innom min blogg en gang ;-)

Hilsen Em ☺

Ha en aktiv påske ;-)

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits