Sommertrening med Johaug RUN!

/Sponsede klær/

Spreke farger, god passform og skikkelig kule treningsklær!

I denne sommervarmen har det vært helt perfekt å teste ut den nye kolleksjonen til Johaug. Jeg har vært så heldig å få trene meg gjennom en del av RUN-kolleksjonen med t-skjorter, singletter, shortser og en skikkelig deilig løpejakke!

På bildet under har jeg på med Tech Tee i en skikkelig knall ferskenfarge, og RUN shorts i svart. Denne shortsen har en deilig sykkelshorts under selve løpeshortsen, noe som unngår at hele shortsen sklir alt for langt opp underveis i treningsøkten. T-skjorta har en grå stripe med ekstra pustende materiale på ryggen, og en bred linning nederst. 


Blått, grått og fersken!

Løpejakka RUN light shell jacket er helt utrolig god å ha på, den veier ingenting og isolerer litt mer enn en langermet løpetrøye. Jakka kommer i blå og hvit, og anbefales på det varmeste! En liten detalj som mangler er en lomme foran, kanskje istedet for lommen bak i korsryggen. 

RUN hot pants i blå eller svart sitter kjempegodt underveis på løpeturen, og har en bred strikk i livet. Singletten RUN top kommer i grå/fersken og grå/gul, og har en god passform som egner seg godt til hard trening. Den grå fargen gjør selvsagt at du ser mye mer svett ut enn i andre farger, men det gjør hvertfall ikke meg noen ting!Johaug RUN er en kolleksjon med gode treningsklær, og mine to favoritter må være løpejakka og t-skjorta på bildet over. Disse to har virkelig fått ben å gå på den siste tiden, og jeg har alltid med meg jakka på utetrening!

Her kan dere også lese om min test av Johaug FIT tigtser og løpejakke for kaldere tider. 

Alle klærne får du kjøpt i Johaugs nettbutikk, eller for eksempel på Anton Sport

God trening!

3 kommentarer

lisarorvik

14.06.2016 kl.09:49

Så fint treningstøy :)

Nina

19.06.2016 kl.00:58

Hei Helene,

Dette er ikke knyttet opp til dette innlegget, men håper du har anledning til å svare på det likevel :)

Jeg holder på å se på vogner i disse dager og som ivrig løper ønsker jeg meg en vogn hvor jeg kan ta med mini ut på løpetur fra starten av. Kom på at du startet å løpe med lille L fra han var fem-seks uker, så måtte bla meg tilbake og se hvilken vogn dette var da de jeg har kommet over ikke kan benyttes til løping med baby før de er rundt 6 mnd. Så, hvordan fungerte bagen på TFK-vognen til løping? Er det noen form for sele? Jeg ser på et annet understell enn hva du har, men bagen vil jo være den samme. Også, hvor kjøpte du vogna? Ikke så mange steder de har denne så vidt jeg har skjønt..

Hilsen fra Nina

KunnskapsrikTrening

23.06.2016 kl.18:33

Nina: Hei Nina! Vi kjøpte vår vogn brukt på Finn, og jeg tror den er kjøpt i Tyskland. Det er ingen form for sele i bagen, men så lenge man ikke jogger på skogsstier og veldig ulendt terreng følte jeg hvertfall ikke et behov for det. Jeg hadde dunpose og evt tepper i bagen som støttet godt opp, så han skled ikke bare rundt nedi der underveis. Dette fungerte veldig bra for min del :)

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits