Ambassadør for Oslo Maraton med team Helene!

17. septemper går startskuddet for Oslo Maraton, og JEG har fått lov å være teamleder for et eget lag i samarbeid med G-Sport og Adidas. 

Veldig mange har tatt det for gitt at jeg har vært med på mange løp og konkurranser fra før, men det har jeg faktisk ikke. Det eneste jeg har deltatt på av slike løp er Holmenkollstafetten og KK-mila (5 km), så dette er en skikkelig utfordring for meg både som trener og helt personlig. 

Team Helene, eller #teamfornebu som vi kaller oss består av 9 skikkelig spreke og motiverende jenter, og vi skal trene sammen frem mot løpet, noe jeg gleder meg veldig til!

Foto fra Kick-off med G-Sport og Trigger.

Etter en trivelig kveld med kick-off sammen med de andre lagene har vi både trent sammen og hver for oss på ferie i ulike land. 


Hvilken distanse vi velger å løpe er opp til oss selv, men jeg kan røpe at laget kommer til å stille til alle tre distanser; 10 km, halvmaraton og maraton!

Selv har jeg ikke bestemt meg for distanse ennå, men er svært fornøyd med motivasjonen jeg har fått til å løpe lengre distanser på egenhånd. Med 25 km tilbakelagt på mandag vet jeg at halvmaraton er overkommerlig.


 

Bli gjerne med oss på trening i løpet av sommeren! 

Følg med på Instagram for å sjekke ut treningsøktene våre, og følge alle de spreke jentene fra laget mitt ---> @kunnskapsriktrening + #teamfornebu

God trening!

2 kommentarer

Marlene Nilsen

31.08.2016 kl.00:10

Så gøy :D

KunnskapsrikTrening

08.09.2016 kl.10:11

Marlene Nilsen: Gøy! Nå er det ikke lenge til løpet, så jeg er veldig spent på dagen!

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits