Blogge for ingen? Følg meg heller på Instagram!

Hei!

Etter mange travle måneder og mange tanker rundt dette med blogging har det ikke blitt mange oppdateringer her i det siste. Jeg sliter med motivasjon til å skrive faglige og spennende innlegg, siden det føles som om "alle" er eksperter og "alle" kan alt om trening, kropp osv. Det er synd at utseende ofte går foran utdannelse, og at faglige innlegg ikke er like interessant som tips og råd fra kilder med sin egen erfaring som utdannelse. Men, når dette er normen, må man kanskje godta det?


Å skrive faglig og spennende er ikke like lett, og jeg lover dere at det tar mye tid!

Motivasjonen for dette  blir dessverre lavere når veldig få av de man omgir seg med anerkjenner, eller interesserer seg i det hele tatt. Selvfølgelig er ikke dette interessant for alle, men noen ganger trenger man å vite at det finnes noen der ute som synes man gjør en god jobb uansett om man gidder å sette seg inn i alle detaljer. 

Kunnskapsriktrening er absolutt ikke død, men kommer til å brukes mer som en faglig skolesekk med innlegg som interesserer meg, og ikke masse innlegg om fjas, frokostblandinger og synsing. Dette finnes det jo tusenvis av sider å lese om uansett :)


Jeg er utrolig glad i å inspirere andre til en aktiv hverdag, og utetrening er min favoritt!

Send meg gjerne en mail på hh@kunnskapsriktrening.com om du vil være med på utetrening i Vollen eller på Fornebu!

Bilder og kanskje litt inspirasjon legges ut på @kunnskapsriktrening daglig, så håper dere vil følge med fremover!

Ha en sprek torsdag!

2 kommentarer

My

02.02.2017 kl.13:15

Jag är intresserad :)! Du har lärt mig så O E R H Ö R T mycket om träning och om sund inställning till kroppen. Och nej, det är inte farligt att bli ansträngd!

KunnskapsrikTrening

05.02.2017 kl.10:28

My: Tusen takk My:) :)

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

32, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med Ellixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits