Treningshelg på fantastiske Son Spa!

Son spa er et utrolig flott spahotell som ligger kun en knapp times kjøring fra Oslo sentrum. 

Vi i Sunn&Sprek var så heldige å få arrangere treningshelg her i slutten av september, og dette gleder vi oss til å gjøre flere ganger! 


Løpeteknikk på stranda var utrolig flott. 

Med ulike treningsøkter på timeplanen var det mye å velge mellom for deltakerne, og med blant annet Yoga, løpeteknikk og bootcamp på lørdag og søndag var mulighetene mange. Været var strålende, og vi fikk oss til og med et felles bad i sjøen. 
Treningsøktene utendørs utfordret både kondisjon og styrke, og krevde lite utstyr annet enn kroppsvekt, treningsstrikker og noen wallballs (utstyr fra Abilica). 


Mobilitetsøvelser før kroppen skal utfordres er ofte en god start. TABATA med enkle øvelser for hele kroppen ble en skikkelig tøff økt for både deltakere og instruktører!
FOR en sprek!


Med et så flott spa-annlegg på bryggekanten var det enkelt å senke skuldrene og la seg selv nyte livet mellom treningsøktene. 

Etter en slik helg er batteriene ladet med treningsmotivasjon og inspirasjon takket være alle spreke og glade deltakere, og selvfølgelig så mye aktivitet og treningsglede!

-Vi gleder oss til neste treningshelg på Son Spa-
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits