Sporty treningshelg på Kragerø Resort!

FOR en flott avslutning på en sprek oktober!

Vi i Sunn&Sprek har hatt en vellykket treningshelg i Kragerø igjen. En helg med solskinn, en haug av utrolig flotte deltakere, utetrening, yoga, pilates, høypuls og masse treningsglede var akkurat det vi trengte!

 


Lørdagens bootcamp i strålende sol!

Yoga med flinke Vibeke (@yogaoslo)


Styrketrening på overkropp med kroppsvekt og minibands utendørs. Supersett på disse to dips og roing med strikk kjentes godt!

Løp og styrkeøvelser i bakke på søndagsmorgen var en sprek start på dagen!


Løpeteknikk ved golfbanen. Tips og triks å ta med seg hjem til løpeturene fremover.Jobb før avreise!

Fornøyde instruktører!
På timeplanen var det lagt opp til variert trening med rom for både spa og velvære innimellom øktene. Sammen med Cathrine, Isabel og Vibeke har jeg igjen fått ny inspirasjon og treningsmotivasjon av å møte flere deltakere som har vært på treningshelg sammen med oss flere ganger før! Hvor motiverende er ikke det?

Nå er det 12. gangen vi arrangerer treningshelg i Kragerø, og her kan dere se bilder fra alle helgene våre i Kragerø. Sjekk også ut bildene fra treningshelgen vår på Son Spa i september. 

Har du lyst til å være med på treningshelg? Følg med på @kunnskapsriktrening og @sunnogsprek når vi annonserer neste dato!

2 kommentarer

Bjørn

03.11.2016 kl.18:43

Dette så moro ut :)

KunnskapsrikTrening

18.11.2016 kl.12:06

Bjørn: Bli med neste gang da vel! Det er i starten av februar 2017 :)

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

31, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Instruktør for utendørs gruppetrening på Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole.
Driver Utetrening Fornebu med mammatrening, bootcamp og personlig trening utendørs. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits