Morgentrening med Abilica

Som stolt Abilica ambassadør takker jeg ikke nei til en morgenøkt sammen med en haug andre spreke folk!

Med fokus på funksjonell styrke, klassiske øvelser med en tvist, og samarbeid med partner fikk vi kjørt oss når @coachnili og @holtekristin var trenere. Med en dynamisk oppvarming med både jogg, spark, trillebår og hindu-pushups var vi klare for å velge vektvest med enten +10 kg eller +3 kg. Jeg valgte 10 kg, og kjente dette godt i løpet av selve treningsøkten! 

Vektvest på!

Abilica har nå lansert Equalizer Bars som kan brukes til en haug av styrkeøvelser, og med vektvest på blir det garantert tungt nok for alle!

Selve treningsøkten passet meg veldig godt, og likner veldig på den type trening jeg gjør selv, men uten tidspresset som en kjenner ved en typisk AMRAP-økt.

AMRAP- 10 MINUTTER

Samarbeid i par, en gjør en av øvelsene, den andre hviler, før man går videre til neste øvelse. 

5. Opptrekk til nye Equalizer Bar

5. Pushups

10. Airsquat

5. Burpees med løp rundt barene. 

Jeg jobbet sammen med en utrolig hyggelig journalist fra Finansavisen, og vi kjørte på så svetten rant! Bra jobba!Nytt powerband og løpe-vektvest ble med hjem (sponset), så nå blir det enda sprekere hjemmetreningsøkter her i huset. 
TAKK FOR TRENING!

Alle bildene er lånt fra @abilica, 

Én kommentar

FysioIsa

13.03.2017 kl.17:02

Det så utrolig gøy ut! :D Digger Bislett!

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

32, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med Ellixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits