Bli med Sunn&Sprek på treningshelg til Kragerø Resort & Spa 10.-12. februar!

Hva med å gi deg selv og kanskje mamma, en venninne, kone, søster, bror, eller en kollega en skikkelig deilig helg full av trening og velvære?

10.-12. februar arrangerer vi i Sunn&Sprek treningshelg på fantastiske Kragerø Resort og Spa for 11. gang! 

Med en timeplan for enhver smak, et flott hotell, god mat, energiske instruktører, og ikke minst en avslappende atmosfære passer disse helgene for alle som liker å nyte livet. Les mer om helgen HER.

Du kan fritt velge mellom treningsøkter som yoga, pilates, bootcamp utendørs, løpeteknikk, og styrke innendørs, bli med på en, to, eller flere økter.Her kan du lese om og se flere bilder fra alle de 10 andre helgene vi har arrangert, drømme deg bort, og bestemme deg for å bli med oss om bare et par uker!

JEG GLEDER MEG!

Påmelding HER.

Én kommentar

23.02.2017 kl.03:01

kan du lage et innlegg med gode øvelser (egenvekt) for hele kroppen?

Skriv en ny kommentar

KunnskapsrikTrening

KunnskapsrikTrening

32, Oslo

Velkommen!
Jeg er en Oslo-jente med mastergrad i molekylærbiologi/fysiologi med skjelettmuskler som spesialitet.
Personlig trener, kostveileder, treningsveileder og spinningsinstrukøtr fra NIH. Driver Vollen Trening med utendørs mammatrening hele året, og pt-studio på planen. Sertifisert mammamagetrener. Instruktør for utendørs mammatrening Fornebu i samarbeid med Ellixia Fornebu, og ekspertskribent for Sunn&Sprek.no. Gym- og naturfagslærer på videregående skole. Lyst å trene med personlig trener hjemme eller ute, eller har du spørsmål eller ønsker et samarbeid?
hh@kunnskapsriktrening.com

Siste innlegg

Kategorier

Arkiv

hits